Welkom bij de Sustainable Brand Index™, het grootste en meest toonaangevende onderzoek in Europa op het gebied van consumentenmerken en duurzaamheid.

Gebaseerd op een onafhankelijk onderzoek van meer dan 40 000 interviews onder consumenten, worden duurzaamheid, branding en communicatie van consumentenmerken in kaart gebracht en geanalyseerd. De Sustainable Brand Index™wordt jaarlijks uitgevoerd in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland en sinds 2017 ook in Nederland.  De studie bestaat uit een ranking in combinatie met een diepgaande onderzoeksrapportage. Vraag daarnaast een op maat gemaakt merkrapport aan.


SUSTAINABLE BRAND INDEX™ AWARDS 2019

SBI def HIRES-60.jpg

SUSTAINABLE BRAND INDEX™ BESTAAT UIT vier DELEN:

RANKING

De jaarlijkse ranking laat zien hoe merken op het gebied van duurzaamheid worden waargenomen door de consument. Merken worden onafhankelijk geselecteerd op basis van marktaandeel, omzet en algemene merkbekendheid.

 

OFFICIËLE RAPPORT

Het officiële rapport bevat een overzicht van de volledige ranking, sector winnaar en enkele belangrijke duurzaamheids-inzichten van het afgelopen jaar. Het rapport is gratis beschikbaar voor iedereen en kan hier worden gedownload

STRATEGIERAPPORT

Voor alle merken die zijn opgenomen in Sustainable Brand Index ™ is er een strategierapport beschikbaar. Ontdek meer over uw positie in de ranking en ontvang een diepte analysis van concurrenten, belanghebbenden en huidige trends binnen duurzaamheid.


selectie van KLANTEN


 strategie RAPPORT

Gebaseerd op de data van Sustainable Brand Index™ creëren we op maat gemaakte merkanalyses op het gebied van duurzaamheid. Het resultaat is een compleet strategie rapport, inclusief sectortrends, consumentengedrag, prestaties en strategische aanbevelingen.