Welkom bij de Sustainable Brand Index™, het grootste en meest toonaangevende onderzoek in Europa op het gebied van consumentenmerken en duurzaamheid.

Gebaseerd op een onafhankelijk onderzoek van meer dan 40 000 interviews onder consumenten, worden duurzaamheid, branding en communicatie van consumentenmerken in kaart gebracht en geanalyseerd. De Sustainable Brand Index™wordt jaarlijks uitgevoerd in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland en sinds 2017 ook in Nederland.  De studie bestaat uit een ranking in combinatie met een diepgaande onderzoeksrapportage. Vraag daarnaast een op maat gemaakt merkrapport aan.


SUSTAINABLE BRAND INDEX™ AWARDS 2019
Nederland - 17 April 2019

 
SBI_B2C_20195.jpg
 

RANKING & RESULTATEN 2018

 

De resultaten van de 2018 Sustainable Brand Index zijn nu bekend! Ontdek welke merken de leiding nemen and welke merken achter lopen als het gaat om duurzaamheid in communicatie en branding. Bekijk de complete ranking hier en download het officiële rapport, inclusief consumenten- en markt trends.

 
Cover-SBI Ranking 2018_NL.jpg

Het officiële rapport bevat de belangrijke ontwikkelingen binnen duurzaamheid op de Nederlandse markt. Naast de complete ranking van 2018, geeft het rapport ook inzichten in trends en gedrag van consumenten, merken, bedrijven. Download het gratis rapport hier. 


SUSTAINABLE BRAND INDEX™ BESTAAT UIT vier DELEN:

TRENDS & TOEKOMST

De meest belangrijke toekomstige ontwikkelingen binnen duurzaamheid.

 

BEHAVIOR TRACKING

We volgen en analyseren gedrag van consumenten, om te beginnen in onze 4 gedragsgroepen en hun subgroepen.

MERK ASSESSMENTS

KPI's en een grondige
analyse van het duurzaamheidsniveau
van jouw merk.

STRATEGIE

Strategische aanbevelingen voor het bouwen van een duurzaam merk.


selectie van KLANTEN


 strategie RAPPORT

Gebaseerd op de data van Sustainable Brand Index™ creëren we op maat gemaakte merkanalyses op het gebied van duurzaamheid. Het resultaat is een compleet strategie rapport, inclusief sectortrends, consumentengedrag, prestaties en strategische aanbevelingen.